Meniu
Cutie de cumparaturi

Servetele Industriale Heavy-Duty 80s

Servetele industriale - Servetele Industriale Heavy-Duty 80s

Servetele Industriale Heavy-Duty 80s


Ce sunt șervețele Big Wipes ?


Șervețelele Big-Wipes sunt pur și simplu cele mai bune șervețele de curățare a mâinilor de pe piață! Incorporând cea mai recentă tehnologie de panza cu aderență ridicată, materialul inovator Quad Fabric cu doua fete acapareaza cu 40% mai multă murdărie la fiecare ștergere, astfel încât puteți curăța chiar și cea mai dură murdărie în cel mai scurt timp.


Textură unică

Partea abrazivă îndepărtează murdăria cea mai încăpățânată și uscată, în timp ce partea netedă absoarbe orice exces, fără a lăsa mizerie. Aderența fermă, fără material textil alunecos, asigură alunecări reduse si o rezistență ridicată la rupere.


Toate șervețelele noastre sunt testate dermatologic și evaluate conform ultimului Regulament UE 1223/2009 pentru produsele cosmetice - ZERO inregistrari de iritație a pielii. Formula pe bază de apă este biodegradabilă, fără conservanți, parabeni și fosfați și oferă protecție antibacteriană.


Nici un alt servetel de curățare disponibil utilizarii profesionale nu poate elimina atat de multe substanțe atât de rapid și eficient.


Produsul contine 80 bucati servetele.

Servetele Industriale Heavy-Duty 80s - Produs specializat pentru industria finisajelor din gama Feyro!

Adauga Review
Te rugam autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea lasa un review
Servetele Industriale Heavy-Duty 80s
79.14 lei
cu TVA: 79.14 lei
  • Stoc: in stoc
  • COD: 2420
  • Estimat livrare: 23.07.2024
  • Brand: Big Wipes
Noutati din Blogul nostru