Meniu
Cutie de cumparaturi

  In perioada 01.06.2023 - 05.06.2023 firma noastra va fi inchisa. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si livrate incepand cu data de 6 iunie 2023. Va multumim pentru intelegere!

Blog cu sfaturi despre finisaje industriale - Feyro

24 Aug Vopsirea MDF-ului - O noua viata pentru mobilierul de acasa
alex 0 4727
MDF-ul este un material foarte apreciat de producatorii de mobila, dar si de clientii care stiu cat de avantajos poate fi acesta. Piesele de mobilier fabricate din MDF sunt aspectuoase, foarte rezistente, mai ieftine si pot fi oricand vopsite cu o alta culoare, atunci cand proprietarii se plictisesc de cromatica existenta si isi doresc sa schimbe r..
24 Aug Tipuri de lubrifianti - Protectie pentru motoare si mecanisme
alex 0 640
Motoarele si mecanismele functioneaza la viteze si temperaturi crescute, ceea ce face ca uzura diferitelor piese sa fie rapida si cu efecte distructive majore. Pentru a se evita astfel de circumstante, exista o serie de substante cu rol lubrifiant, care prin actiunea lor ofera protectie diferitelor piese metalice, ce intra in contact unele cu altel..
24 Aug Vopsirea sticlei. Cu ce se vopseste sticla si care sunt etapele procesului
alex 0 510
Sticla este unul dintre cele mai utilizate materiale, intr-o multime de domenii. Alaturi de lemn sau materiale metalice, sticla este printre elementele care contribuie la crearea foarte multor structuri si elemente decorative. Exista multe modalitati in care sticla poate fi folosita in aceasta directie, la nivel casnic. De asemenea, poti opta si pe..
24 May Vopsirea PVC-ului. Cum se aplica, pas cu pas, vopsea pentru tamplarie PVC
alex 0 8289
Policlorura de vinil neplasticizata este cunoscuta, in sens larg, sub denumirea de PVC. Din acest material se produc o multime de obiecte, insa cele mai populare sunt cele reprezentate de ramele de ferestre. Cu siguranta esti familiarizat cu tamplaria PVC (termopan), celebra pentru performantele excelente pe care le ofera din punct de vedere al dur..
24 May Renovarea apartamentului: de la protectia suprafetelor la etapele, ideile si trucurile prin care ajungi la cele mai bune rezultate
alex 0 609
O renovare te face sa te gandesti la toate schimbarile bine-venite, impune o regandire a spatiului in functie de stilul care iti antreneaza creativitatea, te face sa te gandesti la noi piese de mobilier sau la costurile generale, dar pentru o renovare ca la carte, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Realizand o lista a celor mai importante et..
24 May Finisare pereti interior. Cum pregatesti incaperea si care sunt principalele etape finisare pereti interior
alex 0 734
Renovarea sau construirea unei case reprezinta un proces complex, dar ale carui rezultate sunt menite sa iti ofere confort si placerea de a te simti, cu adevarat, acasa! Orice persoana isi doreste sa traiasca intr-un mediu in care sa se simta cat mai confortabil, iar pentru acest lucru este necesar sa se recurga la metode moderne de amenajare. Prin..
Arata 1 - 6 din 6 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.