Meniu
Cutie de cumparaturi

Ambalare / Protectie


Ambalare / Protectie - preturi incepand de la 5.00 RON

Soluția potrivită pentru diverse aplicații, datorită proprietății sale puternice de aderență pentru uz industrial și general. Este ușor de îndepărtat după aplicare fără să lase urme. Banda de mascare oferă cele mai bune rezultate la vopseluri și aplicații similare, nu lasă urme în condiții de căldur..
12.26 lei
cu TVA:12.26 lei
Pistoalele de vopsit airless, portabile pe bază de acumulatori sunt recomandate pentru efectuarea rapidă de lucrări mici. Pistoalele portabile Graco Ultra cunoscute de contractori sunt avansate la nivel mondial, asigurând o viteză mare, finisaj fără cusur și o fiabilitate extraordinară.Pistoale d..
6,400.00 lei
cu TVA:6,400.00 lei
Folie ambalat container - alb/negru  45 microni    - latime: 1700 x 2 - 3400 mm desfasurata   - lungime: 6800 mmGreutate rola aproximativ 60 kg ;Proprietati mecanice excelente: rezistenta la rupere, alungire, forta de expansiune;Stabilitate UV - pana la 12 luni;..
1,500.00 lei
cu TVA:1,500.00 lei
Graco GX21 este o pompă de zugrăvit airless. Este un pulverizator cu alimentare direct din găleată, ușor de manipulat. Este recomandată pentru lucrări de zugrăvire atât în interior cât și în exterior. Puteți pulveriza: lavabilă, amorse, coloranți, e-mailuri, latex, acrilice, vopseluri ignifuge, lacu..
6,800.00 lei
cu TVA:6,800.00 lei
Banda adeziva pentru ambalare cu adeziv de tip acrilic (pe baza de apa) cu proprietati puternice de adeziune.Fiind un produs ecologic cu un nivel de performanta ridicat, reprezinta o alegere mai sigura si mai putin costisitoare datorita faptului ca nu necesita masuri suplimentare de siguranta ca in ..
10.62 lei
cu TVA:10.62 lei
Banda adeziva pentru ambalare cu adeziv de tip acrilic (pe baza de apa).Fiind un produs ecologic cu un nivel de performanta ridicat, reprezinta o alegere mai sigura si mai putin costisitoare datorita faptului ca nu necesita masuri suplimentare de siguranta ca in cazul benzilor adezive cu adeziv solv..
10.12 lei
cu TVA:10.12 lei
Banda adeziva pentru ambalare cu adeziv de tip acrilic (pe baza de apa) cu proprietati puternice de adeziune.Fiind un produs ecologic cu un nivel de performanta ridicat, reprezinta o alegere mai sigura si mai putin costisitoare datorita faptului ca nu necesita masuri suplimentare de siguranta ca ..
6.07 lei
cu TVA:6.07 lei
Banda adeziva pentru ambalare cu adeziv de tip acrilic (pe baza de apa).Fiind un produs ecologic cu un nivel de performanta ridicat, reprezinta o alegere mai sigura si mai putin costisitoare datorita faptului ca nu necesita masuri suplimentare de siguranta ca in cazul benzilor adezive cu adeziv solv..
5.56 lei
cu TVA:5.56 lei
FOLIE PROTECTIE 50 microni LATIME 90MM X 500ML ,fabricata cu tehnologia de lipire apă și adezivi pe bază de solvenți.Folosita pentru protecția tuturor suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, cum ar fi profile din PVC și aluminiu, panouri sandwich, lemn, sticlă, toate tipurile de suprafețe di..
133.00 lei
cu TVA:133.00 lei
FOLIE PROTECTIE 50 microni LATIME 70MM X 500ML ,fabricata cu tehnologia de lipire apă și adezivi pe bază de solvenți.Folosita pentru protecția tuturor suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, cum ar fi profile din PVC și aluminiu, panouri sandwich, lemn, sticlă, toate tipurile de suprafețe di..
104.00 lei
cu TVA:104.00 lei
FOLIE PROTECTIE 50 microni LATIME 110MM X 500ML ,fabricata cu tehnologia de lipire apă și adezivi pe bază de solvenți.Folosita pentru protecția tuturor suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, cum ar fi profile din PVC și aluminiu, panouri sandwich, lemn, sticlă, toate tipurile de suprafețe d..
162.00 lei
cu TVA:162.00 lei
FOLIE PROTECTIE 50 microni LATIME 60MM X 500ML ,fabricata cu tehnologia de lipire apă și adezivi pe bază de solvenți.Folosita pentru protecția tuturor suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, cum ar fi profile din PVC și aluminiu, panouri sandwich, lemn, sticlă, toate tipurile de suprafețe di..
89.00 lei
cu TVA:89.00 lei
FOLIE PROTECTIE 50 microni LATIME 50MM X 500ML ,fabricata cu tehnologia de lipire apă și adezivi pe bază de solvenți.Folosita pentru protecția tuturor suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, cum ar fi profile din PVC și aluminiu, panouri sandwich, lemn, sticlă, toate tipurile de suprafețe di..
74.00 lei
cu TVA:74.00 lei
FOLIE PROTECTIE 50 microni LATIME 40MM X 500ML ,fabricata cu tehnologia de lipire apă și adezivi pe bază de solvenți.Folosita pentru protecția tuturor suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, cum ar fi profile din PVC și aluminiu, panouri sandwich, lemn, sticlă, toate tipurile de suprafețe di..
59.00 lei
cu TVA:59.00 lei
BANDA ADEZIVA PERSONALIZATA 48 X 60ML
pre-comanda
Banda adezivă personalizată este un instrument ideal pentru promovarea produselor și eficient prin dubla funcționalitate: practică și de evidențiere a elementelor de identitate vizuală. Cantitate minima este de 500 bucati.Procesare comanda 3 saptamani...
9.52 lei
cu TVA:9.52 lei
Banda Adeziva "FRAGILE" cu o latime de 45mm si o lungime pe rola de 60m asigura o ambalare eficienta cu un grad mare de aderanta...
7.24 lei
cu TVA:7.24 lei
WIKO ZINC SPRAY oferă o protecție sigură împotriva coroziunii pentru punctele forate și sudate, precum și un strat de amorsare pentru instalații și piese ale mașinilor care sunt expuse permanent condițiilor atmosferice. WIKO ZINKSPRAY creează un film uscat rapid, neted și neporos.PROPRIETATIProte..
43.73 lei
cu TVA:43.73 lei
WIKO ZINC SPRAY BRIGHT este o protecție excelentă împotriva coroziunii pentru suprafețele metalice.PROPRIETATIUscare rapidăProtecție excelentă împotriva coroziunii suprafețelor metaliceRezistență adezivă ridicată și rezistență ridicată la abraziuneNivel ridicat de luciuCulori asemanatoare cu met..
23.65 lei
cu TVA:23.65 lei
WIKO ZINC REPAIR SPRAY este un amestec de aluminiu și zinc. Pulverizarea oferă protecție împotriva coroziunii rezistentă la căldură pentru multe metale de bază. Datorită similitudinii sale de culoare cu materialele zincate, oferă o compensare optică, prin care suprafața rezultată poate fi vopsit..
25.88 lei
cu TVA:25.88 lei
WIKO ALUMINIUM SPRAY creează o peliculă plană și neporoasă uscată, astfel suprafața finala este strălucitoare și rezistentă la abraziune. Ofera o protecție împotriva coroziunii.PROPRIETATIUscare rapidăCreează suprafețe cu un grad ridicat de luciuRezistență la abraziune extrem de ridicatăRezistență..
29.01 lei
cu TVA:29.01 lei
WIKO WATERPROOFOFING SPRAY este un agent de impregnare universal, care face ca majoritatea materialelor și suprafețelor să fie impermeabile dar, în același timp, respirabile.PROPRIETATI Protecție de lungă durată a culorii originale, țesăturilor și a pielii Protecție împotriva mucegaiului-      Impe..
26.78 lei
cu TVA:26.78 lei
Ceara WIKO ANTI RUST este utilizată pentru conservarea metalelor precum fierul, oțelul, alama, nichel, crom și zinc, dar și a materialelor plastice. După uscare, produsul se transformă într-un strat solid, incolor și impermeabil.PROPRIETATIConservarea durabilă a metalelor și a materialelor plastic..
26.33 lei
cu TVA:26.33 lei
Poate fi folosită la toate tipurile de colete și ambalaje sau ca bandă de siguranță.Proprietăți tehnice:Fabricată cu tehnologie adezivă Hot Melt;Culoare: Transparent Dimensiuni: 48 mm x 50 m..
5.00 lei
cu TVA:5.00 lei
Soluția potrivită pentru diverse aplicații, datorită proprietății sale puternice de aderență pentru uz industrial și general. Este ușor de îndepărtat după aplicare fără să lase urme. Banda de mascare oferă cele mai bune rezultate la vopseluri și aplicații similare, nu lasă urme în condiții de căldur..
10.21 lei
cu TVA:10.21 lei
Arata 1 - 24 din 30 (2 Pagini)

Ambalare / Protectie - caracteristici variate

Noutati din Blogul nostru

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.