Meniu
Cutie de cumparaturi

Folie lichida protectie tamplarie - Produse pentru finisaje industriale potrivite nevoilor tale | Comanda rapid pe Feyro.ro✅

Spray-uri impermeabilizante - Produse ideale pentru protectie impotriva coroziunii

Necesitatea mentinerii in cea mai buna forma a diferitelor piese si dorinta de a obtine suprafete impecabile, rezistente, indiferent de materialul din care sunt fabricate (plastic, lemn, metal) au devenit realitate cu ajutorul spray-urilor impermeabilizante. In magazinul Feyro.ro poti gasi produse necesare pentru ambalare si protectie, cum ar fi benzi adezive, folie stretch, scotch hartie, folie lichida pentru protectia tamplariei, fabricate de producatori renumiti in domeniu pentru calitate, perioada de valabilitate, rezistenta la temperaturi inalte, performante, dar si pentru alte caracteristici de top.

Spray zinc si aluminiu impermeabilizant - Beneficii reale la preturi accesibile

Astfel, printre produsele din magazinul nostru poti opta pentru spray-uri impermeabilizante cu protectie cu uscare rapida impotriva coroziunii suprafetelor metalice, cu puritate zic de 99% si rezistenta la temperaturi de pana la 500 grade Celsius, spray-uri din amestec de aluminiu si zinc, cu nivel ridicat de luciu, cu un grad de reparare perfecta si o rezistenta la temperaturi de pana la 200 grade Celsius, spray-uri impermeabilizante care fac ca suprafetele sa fie rezistente la apa si respirabile, oferind din plin si alte proprietati, cum ar fi protectie de lunga durata a culorii si protectie impotriva mucegaiului. De asemenea, se mai poate opta pentru spray de protectie a suprafetei, care dupa uscare se transforma intr-un strat solid, incolor si impermeabil, dar si pentru produse precum foliile de protectie temporara, care devin o adevarata bariera impotriva zgarieturii, deversarii, patarii, intemperiilor etc. Produsele vin in recipiente de 400 ml sau in cutii de 15 kg, se aplica lejer si au protectie de lunga durata.

Folie lichida protectie tamplarie - preturi incepand de la 22.00 lei RON

Pistoalele de vopsit airless, portabile pe bază de acumulatori sunt recomandate pentru efectuarea rapidă de lucrări mici. Pistoalele portabile Graco Ultra cunoscute de contractori sunt avansate la nivel mondial, asigurând o viteză mare, finisaj fără cusur și o fiabilitate extraordinară.Pistoale d..
6,400.00 lei
cu TVA:6,400.00 lei
Graco GX21 este o pompă de zugrăvit airless. Este un pulverizator cu alimentare direct din găleată, ușor de manipulat. Este recomandată pentru lucrări de zugrăvire atât în interior cât și în exterior. Puteți pulveriza: lavabilă, amorse, coloranți, e-mailuri, latex, acrilice, vopseluri ignifuge, lacu..
6,800.00 lei
cu TVA:6,800.00 lei
WIKO ZINC SPRAY oferă o protecție sigură împotriva coroziunii pentru punctele forate și sudate, precum și un strat de amorsare pentru instalații și piese ale mașinilor care sunt expuse permanent condițiilor atmosferice. WIKO ZINKSPRAY creează un film uscat rapid, neted și neporos.PROPRIETATIProte..
43.73 lei
cu TVA:43.73 lei
WIKO ZINC SPRAY BRIGHT este o protecție excelentă împotriva coroziunii pentru suprafețele metalice.PROPRIETATIUscare rapidăProtecție excelentă împotriva coroziunii suprafețelor metaliceRezistență adezivă ridicată și rezistență ridicată la abraziuneNivel ridicat de luciuCulori asemanatoare cu met..
23.65 lei
cu TVA:23.65 lei
WIKO ZINC REPAIR SPRAY este un amestec de aluminiu și zinc. Pulverizarea oferă protecție împotriva coroziunii rezistentă la căldură pentru multe metale de bază. Datorită similitudinii sale de culoare cu materialele zincate, oferă o compensare optică, prin care suprafața rezultată poate fi vopsit..
25.88 lei
cu TVA:25.88 lei
WIKO ALUMINIUM SPRAY creează o peliculă plană și neporoasă uscată, astfel suprafața finala este strălucitoare și rezistentă la abraziune. Ofera o protecție împotriva coroziunii.PROPRIETATIUscare rapidăCreează suprafețe cu un grad ridicat de luciuRezistență la abraziune extrem de ridicatăRezistență..
29.01 lei
cu TVA:29.01 lei
WIKO WATERPROOFOFING SPRAY este un agent de impregnare universal, care face ca majoritatea materialelor și suprafețelor să fie impermeabile dar, în același timp, respirabile.PROPRIETATI Protecție de lungă durată a culorii originale, țesăturilor și a pielii Protecție împotriva mucegaiului-      Impe..
26.78 lei
cu TVA:26.78 lei
Ceara WIKO ANTI RUST este utilizată pentru conservarea metalelor precum fierul, oțelul, alama, nichel, crom și zinc, dar și a materialelor plastice. După uscare, produsul se transformă într-un strat solid, incolor și impermeabil.PROPRIETATIConservarea durabilă a metalelor și a materialelor plastic..
26.33 lei
cu TVA:26.33 lei
PROTECTAPEEL BOOTHSTRIP
stoc epuizat
·      Ce este PROTECTAPEEL : este o folie de protecție temporară, ce formează un strat protector dur, care constituie o bariera impotriva pagubelor cauzate de abraziune, pătare, deversare, zgârieturi si intemperii, protejând suprafetele neporoase pe o perioadă de pană la 12 luni de la aplicare..
906.67 lei
cu TVA:906.67 lei
Ce este PROTECTAPEEL : este o folie de protecție temporară, ce formează un strat protector dur si care constituie o bariera impotriva pagubelor cauzate de abraziune, pătare, deversare, zgârieturi si intemperii, protejând suprafetele neporoase pe o perioadă de pană la 12 lun..
1,114.71 lei
cu TVA:1,114.71 lei
Ce este PROTECTAPEEL : este o folie de protecție temporară, ce formează un strat protector dur  si care constituie o bariera impotriva pagubelor cauzate de abraziune, pătare, deversare, zgârieturi si intemperii, protejând suprafetele neporoase pe o perioadă de pană la 12 luni de la aplica..
1,079.57 lei
cu TVA:1,079.57 lei
Arata 1 - 11 din 11 (1 Pagini)

Folie lichida protectie tamplarie - caracteristici variate

Noutati din Blogul nostru

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.