Meniu
Cutie de cumparaturi

  In perioada 01.06.2023 - 05.06.2023 firma noastra va fi inchisa. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si livrate incepand cu data de 6 iunie 2023. Va multumim pentru intelegere!

Adezivi si utilitare - Produse pentru finisaje industriale potrivite nevoilor tale | Comanda rapid pe Feyro.ro✅


Adezivi si utilitare - preturi incepand de la 18.00 RON

Pasla din lana 100% destinata aplicarii primerului in procesul de infoliere profile pvc si aluminiu.Densitate 0.36 g/m3  (+/-0,04)Grosime 10 mm (+/- 0,5)Greutate teoretica / m2 = 3.6 kgPretul este calculat pe greutatea m2Culoare : griAmestec lana extra 100%..
540.00 lei
cu TVA:540.00 lei
WIKO SUPER GLUE 140 UNIVERSAL lipeste suprafetele metalice, materialele plastice, cauciucul, dar și materialele poroase, absorbante precum plută, lemn, hartia, pielea si suprafetele ceramice, etc.PROPRIETĂȚIUscare rapida, in mai putin de 5 secundePerfect potrivit pentru suprafețe vert..
45.52 lei
cu TVA:45.52 lei
KLEIBERIT PUR SUPRACON 568Adeziv universal extrem de rapid şi rezistent pe bază de polyuretan. Rezistenţa la temperatură este conf. WATT 91, utilizat pentru lipiri, fixări, reparaţii şi montaje care necesită o rezistenţă iniţială foarte bună, de exemplu: construcţia de ferestre, uşi şi scări, la luc..
50.37 lei
cu TVA:50.37 lei
Adeziv Kleiberit PUR 501
in stoc
KLEIBERIT PUR 501Adeziv reactiv la umiditate dintr-o singură componentă pe bază de poliuretan cu stabilitate mare la temperaturi şi umiditate. Clasa de rezistenţă conf. DIN/ EN 204 – D4.Se utilizeaza la încleierea stratificată a lemnului sau a materialelor pe bază de lemn cu plăci de construcţii min..
42.58 lei
cu TVA:42.58 lei
KLEIBERIT Parkett Leim 351Adeziv dintr-o singură componentă rezistent la umiditate, D3 conf.DIN /EN 204, utilizat la încleierea în nut şi feder a elementelor de parchet din materiale lemnoase sau din laminat.Materialele care urmează a fi încleiate trebuiesc să fie desprăfuite, fără pete de ulei sau ..
54.01 lei
cu TVA:54.01 lei
WIKO AKTIVATOR ANAEROBIC este utilizat pentru întărirea mai rapidă a adezivilor anaerobi. Aplicarea spray devine necesară în condiții de mediu suboptim.Polimerizarea adezivului este considerabil crescută. Timpul necesar pentru a atinge rezistența inițială - în funcție de adezivul anaerob specifi..
59.62 lei
cu TVA:59.62 lei
WIKO COPPER SPRAY este utilizat pentru lubrifierea asamblării durabile a îmbinărilor șuruburilor și a conexiunilor care sunt expuse la temperaturi ridicate și influențe corozive în timpul funcționării.PROPRIETATI-     Ungere excelentă la asamblare și protecție eficientă împotriva coroziunii      ..
26.78 lei
cu TVA:26.78 lei
WIKO PTFE SPRAY aplicabil în zonele industriale și de ateliere, prelucrarea materialelor plastice, industria hârtiei sau industria textilă. Ca agent incolor de lubrifiere, alunecare și degajare pentru metal, cauciuc, materiale plastice și alte materiale, are proprietăți excelente de curgere și c..
27.85 lei
cu TVA:27.85 lei
Lubrifiant adeziv sintetic și transparent pentru lubrifierea permanentă în interior și în exterior a tuturor tipurilor de lanțuri și cabluri tensionate. WIKO CHAIN ​​SPRAY CU MOS2 este rezistent la apă, inlatura umezeala și are un efect de conservare.PROPRIETATI-     Ungerea susți..
24.99 lei
cu TVA:24.99 lei
WIKO SILICONE SPRAY este un lubrifiant și un agent ideal pentru producție și întreținere. Spray-ul fără grăsimi este utilizat atât pentru protecție, cât și pentru îngrijire, asigurând astfel o peliculă de lungă durată sau un finisaj de suprafață bun. Ungere excelentă a pieselor din plastic, cauciu..
20.97 lei
cu TVA:20.97 lei
WIKO MULTIFUNCTIONAL SPRAY este un ulei fără silicon, cu vâscozitate redusă, pentru lubrifierea și întreținerea celor mai diverse piese metalice. Spray-ul se aplică în domeniile industriei auto, construcției de mașini, magazinelor de prelucrare a metalelor  și gospodăriilor.PROPRIETATIDeblocarea ..
24.99 lei
cu TVA:24.99 lei
WIKO GREASE SPRAY garantează o fiabilitate funcțională pe termen lung a instalațiilor costisitoare prin reducerea timpilor de oprire și a reparațiilor. WIKO GREASE SPRAY servește la ungerea, de ex. angrenajelor, rafturilor, cablurilor de sârmă, angrenajelor deschise sau tijelor de acționare.PROP..
20.97 lei
cu TVA:20.97 lei
ULEIUL PENTRU GAURIRE ȘI TĂIERE WIKO este un ulei special de lubrifiere de înaltă performanță, fără aditivi agresivi. Uleiul lubrifiant extinde durata de viață  si funcționare a instrumentelor de prelucrare .PROPRIETATIDurata de viață si funcționare a instrumentelor de prelucrare extinsaRezistent ..
20.97 lei
cu TVA:20.97 lei
WIKO ANTI-SEIZE-SPRAY este un lubrifiant performant care își păstrează caracteristicile de lubrifiere chiar și la temperaturi ridicate. Este, de asemenea, potrivit pentru asamblarea conexiunilor cu șurub cu utilizare de temperatură, pentru a simplifica demontarea. Ingredientul pastei speciale es..
28.74 lei
cu TVA:28.74 lei
SUPER GLUE REMOVER 20ml
2-3 zile
  SUPER GLUE REMOVER este produsul ideal pentru îndepărtarea rezidurilor de adeziv. Materialele trebuie testate pentru compatibilitate, inainte de utilizare.  PROPRIETATI -          Eliminator de adeziv CA  Îndepărtare..
29.90 lei
cu TVA:29.90 lei
WIKO SUPER GLUE ACTIVATOR este utilizat în special în condiții de mediu suboptime (de exemplu, aer uscat sau rece), cu straturi groase de adeziv și materiale inactive. WIKO SUPER GLUE ACTIVATOR este, de asemenea, utilizat pentru întărirea adezivului cu scurgere neintenționată.PROPRIETATIActivare..
40.61 lei
cu TVA:40.61 lei
SUPER GLUE GEL 20ml
pre-comanda
WIKO SUPER GLUE GEL face posibil lucrul confortabil cu super-adezivi chiar și în locuri dificile, de ex. când se lucrează deasupra capului sau pe suprafețe verticale. WIKO SUPER GLUE GEL garantează o suprafata stabilă, precum și evitarea unei scurgeri neintenționate a adezivului. WIKO SUPER GLUE GEL..
29.01 lei
cu TVA:29.01 lei
WIKO SSL50 LACER PROTECTIV PENTRU ȘURUBURI este lacul convențional utilizat pentru securizare și identificare.Protecție solubilă pentru a proteja împotriva interferențelor necunoscute, pentru a acoperi piesele conductoare electric, pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a proteja împot..
203.04 lei
cu TVA:203.04 lei
WIKO SSL50 LACER PROTECTIV PENTRU ȘURUBURI este lacul convențional utilizat pentru securizare și identificare.Protecție solubilă pentru a proteja împotriva interferențelor necunoscute, pentru a acoperi piesele conductoare electric, pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a proteja împotriva ..
203.04 lei
cu TVA:203.04 lei
WIKO HYDRAULIC SEAL 05K42 este un material de etanșare pentru piese cu filet în sisteme hidraulice sau pneumatice sau piese de legătură. Produsul oferă o protecție eficientă împotriva petrolului, apei, hidrocarburilor și produselor chimice. Moderat de dificil de îndepărtat în timpul demontării.Proce..
73.63 lei
cu TVA:73.63 lei
WIKO PIPE THREAD SEAL 05K77 este un produs cu rezistență medie și etanșează în mod fiabil conexiunile filetate ale țevii conice / cilindrice până la R3 ", de exemplu sisteme de aspersoare și sisteme de conducte de gaz. Conexiunile sunt strânse imediat, acestea fiind rezistente împotriva presiunii de..
71.22 lei
cu TVA:71.22 lei
WIKO 02K75 este un produs rezistent la căldură pentru conexiuni ale șuruburilor cu sarcini grele. Este folosit pentru a fixa și sigila șuruburile, filetele, piulițele, inserțiile filetate, dopurile filetate, împotriva impactului, vibrațiilor și coroziunii. În funcție de diametrul filetului, conexiun..
73.63 lei
cu TVA:73.63 lei
WIKO 02K22 este o pasta de blocare filete universala, cu rezistenta scazuta, pentru fixarea și etanșarea materialelor metalice.Procesul de întărire (polimerizare) se efectuează sub excluderea oxigenului atmosferic (anaerob) și a acțiunii catalitice a metalului (contactul cu metalul). Etanșează ..
73.63 lei
cu TVA:73.63 lei
WIKO 02K43 este o pasta de blocare filete universala, cu vascozitate medie, pentru fixarea și etanșarea materialelor metalice.Procesul de întărire (polimerizare) se efectuează sub excluderea oxigenului atmosferic (anaerob) și a acțiunii catalitice a metalului (contactul cu metalul). Etanșează și blo..
69.62 lei
cu TVA:69.62 lei
Arata 1 - 24 din 24 (1 Pagini)

Adezivi si utilitare - caracteristici variate

Noutati din Blogul nostru

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.