Meniu
Cutie de cumparaturi

Wiko

WIKO SUPER FOAM este un produs de curățare extrem de eficient, care este utilizat pentru petele de pe diferite materiale pentru o îndepărtare blândă și eficientă. WIKO SUPER FOAM este un detergent indispensabil pentru mașină, gospodărie și hobby...
19.19 lei
cu TVA:19.19 lei
WIKO SUPER GLUE 140 UNIVERSAL lipeste suprafetele metalice, materialele plastice, cauciucul, dar și materialele poroase, absorbante precum plută, lemn, hartia, pielea si suprafetele ceramice, etc.PROPRIETĂȚIUscare rapida, in mai putin de 5 secundePerfect potrivit pentru suprafețe vert..
45.52 lei
cu TVA:45.52 lei
WIKO AKTIVATOR ANAEROBIC este utilizat pentru întărirea mai rapidă a adezivilor anaerobi. Aplicarea spray devine necesară în condiții de mediu suboptim.Polimerizarea adezivului este considerabil crescută. Timpul necesar pentru a atinge rezistența inițială - în funcție de adezivul anaerob specifi..
59.62 lei
cu TVA:59.62 lei
WIKO RUST DISSOLVER WITH MOS2 este un instrument fiabil pentru întreținere, reparații și producție. Dispozitivul de îndepărtare a ruginei nu numai că elimină rapid și fiabil problemele armăturilor blocate, corodate, dar poate fi utilizat și ca lubrifiant și agent de contact. WIKO RUST DISSOLV..
19.64 lei
cu TVA:19.64 lei
Reacție imediată bazată pe un efect dublu: Compoziția specială a substanțelor active provoacă un „șoc rece” pe piesa de lucru corodată.WIKO RUST SHOCK pătrunde profund în cele mai mici interspații datorită acțiunii sale ridicate. Ulterior, produsul dizolvă cristalele de rugină și elimină legătura..
27.85 lei
cu TVA:27.85 lei
WIKO ZINC SPRAY oferă o protecție sigură împotriva coroziunii pentru punctele forate și sudate, precum și un strat de amorsare pentru instalații și piese ale mașinilor care sunt expuse permanent condițiilor atmosferice. WIKO ZINKSPRAY creează un film uscat rapid, neted și neporos.PROPRIETATIProte..
43.73 lei
cu TVA:43.73 lei
WIKO ZINC SPRAY BRIGHT este o protecție excelentă împotriva coroziunii pentru suprafețele metalice.PROPRIETATIUscare rapidăProtecție excelentă împotriva coroziunii suprafețelor metaliceRezistență adezivă ridicată și rezistență ridicată la abraziuneNivel ridicat de luciuCulori asemanatoare cu met..
23.65 lei
cu TVA:23.65 lei
WIKO ZINC REPAIR SPRAY este un amestec de aluminiu și zinc. Pulverizarea oferă protecție împotriva coroziunii rezistentă la căldură pentru multe metale de bază. Datorită similitudinii sale de culoare cu materialele zincate, oferă o compensare optică, prin care suprafața rezultată poate fi vopsit..
25.88 lei
cu TVA:25.88 lei
WIKO ALUMINIUM SPRAY creează o peliculă plană și neporoasă uscată, astfel suprafața finala este strălucitoare și rezistentă la abraziune. Ofera o protecție împotriva coroziunii.PROPRIETATIUscare rapidăCreează suprafețe cu un grad ridicat de luciuRezistență la abraziune extrem de ridicatăRezistență..
29.01 lei
cu TVA:29.01 lei
WIKO COPPER SPRAY este utilizat pentru lubrifierea asamblării durabile a îmbinărilor șuruburilor și a conexiunilor care sunt expuse la temperaturi ridicate și influențe corozive în timpul funcționării.PROPRIETATI-     Ungere excelentă la asamblare și protecție eficientă împotriva coroziunii      ..
26.78 lei
cu TVA:26.78 lei
WIKO PTFE SPRAY aplicabil în zonele industriale și de ateliere, prelucrarea materialelor plastice, industria hârtiei sau industria textilă. Ca agent incolor de lubrifiere, alunecare și degajare pentru metal, cauciuc, materiale plastice și alte materiale, are proprietăți excelente de curgere și c..
27.85 lei
cu TVA:27.85 lei
Lubrifiant adeziv sintetic și transparent pentru lubrifierea permanentă în interior și în exterior a tuturor tipurilor de lanțuri și cabluri tensionate. WIKO CHAIN ​​SPRAY CU MOS2 este rezistent la apă, inlatura umezeala și are un efect de conservare.PROPRIETATI-     Ungerea susți..
24.99 lei
cu TVA:24.99 lei
WIKO SILICONE SPRAY este un lubrifiant și un agent ideal pentru producție și întreținere. Spray-ul fără grăsimi este utilizat atât pentru protecție, cât și pentru îngrijire, asigurând astfel o peliculă de lungă durată sau un finisaj de suprafață bun. Ungere excelentă a pieselor din plastic, cauciu..
20.97 lei
cu TVA:20.97 lei
WIKO MULTIFUNCTIONAL SPRAY este un ulei fără silicon, cu vâscozitate redusă, pentru lubrifierea și întreținerea celor mai diverse piese metalice. Spray-ul se aplică în domeniile industriei auto, construcției de mașini, magazinelor de prelucrare a metalelor  și gospodăriilor.PROPRIETATIDeblocarea ..
24.99 lei
cu TVA:24.99 lei
WIKO GREASE SPRAY garantează o fiabilitate funcțională pe termen lung a instalațiilor costisitoare prin reducerea timpilor de oprire și a reparațiilor. WIKO GREASE SPRAY servește la ungerea, de ex. angrenajelor, rafturilor, cablurilor de sârmă, angrenajelor deschise sau tijelor de acționare.PROP..
20.97 lei
cu TVA:20.97 lei
ULEIUL PENTRU GAURIRE ȘI TĂIERE WIKO este un ulei special de lubrifiere de înaltă performanță, fără aditivi agresivi. Uleiul lubrifiant extinde durata de viață  si funcționare a instrumentelor de prelucrare .PROPRIETATIDurata de viață si funcționare a instrumentelor de prelucrare extinsaRezistent ..
20.97 lei
cu TVA:20.97 lei
WIKO ANTI-SEIZE-SPRAY este un lubrifiant performant care își păstrează caracteristicile de lubrifiere chiar și la temperaturi ridicate. Este, de asemenea, potrivit pentru asamblarea conexiunilor cu șurub cu utilizare de temperatură, pentru a simplifica demontarea. Ingredientul pastei speciale es..
28.74 lei
cu TVA:28.74 lei
WIKO WATERPROOFOFING SPRAY este un agent de impregnare universal, care face ca majoritatea materialelor și suprafețelor să fie impermeabile dar, în același timp, respirabile.PROPRIETATI Protecție de lungă durată a culorii originale, țesăturilor și a pielii Protecție împotriva mucegaiului-      Impe..
26.78 lei
cu TVA:26.78 lei
Ceara WIKO ANTI RUST este utilizată pentru conservarea metalelor precum fierul, oțelul, alama, nichel, crom și zinc, dar și a materialelor plastice. După uscare, produsul se transformă într-un strat solid, incolor și impermeabil.PROPRIETATIConservarea durabilă a metalelor și a materialelor plastic..
26.33 lei
cu TVA:26.33 lei
SUPER GLUE REMOVER 20ml
2-3 zile
  SUPER GLUE REMOVER este produsul ideal pentru îndepărtarea rezidurilor de adeziv. Materialele trebuie testate pentru compatibilitate, inainte de utilizare.  PROPRIETATI -          Eliminator de adeziv CA  Îndepărtare..
29.90 lei
cu TVA:29.90 lei
WIKO SUPER GLUE ACTIVATOR este utilizat în special în condiții de mediu suboptime (de exemplu, aer uscat sau rece), cu straturi groase de adeziv și materiale inactive. WIKO SUPER GLUE ACTIVATOR este, de asemenea, utilizat pentru întărirea adezivului cu scurgere neintenționată.PROPRIETATIActivare..
40.61 lei
cu TVA:40.61 lei
WIKO SSL50 LACER PROTECTIV PENTRU ȘURUBURI este lacul convențional utilizat pentru securizare și identificare.Protecție solubilă pentru a proteja împotriva interferențelor necunoscute, pentru a acoperi piesele conductoare electric, pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a proteja împot..
203.04 lei
cu TVA:203.04 lei
WIKO SSL50 LACER PROTECTIV PENTRU ȘURUBURI este lacul convențional utilizat pentru securizare și identificare.Protecție solubilă pentru a proteja împotriva interferențelor necunoscute, pentru a acoperi piesele conductoare electric, pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a proteja împotriva ..
203.04 lei
cu TVA:203.04 lei
WIKO HYDRAULIC SEAL 05K42 este un material de etanșare pentru piese cu filet în sisteme hidraulice sau pneumatice sau piese de legătură. Produsul oferă o protecție eficientă împotriva petrolului, apei, hidrocarburilor și produselor chimice. Moderat de dificil de îndepărtat în timpul demontării.Proce..
73.63 lei
cu TVA:73.63 lei
Arata 1 - 24 din 33 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.