Meniu
Cutie de cumparaturi

VOPSEA POLIURETANICA LE161 BLUE

Pigmenti vopsea de baza - VOPSEA POLIURETANICA LE 161 BLUE

VOPSEA POLIURETANICA LE161 BLUE

MODALITATEA DE AMBALARE: INCEPAND CU 1 LITRU.PRETUL AFISAT ESTE PENTRU 1 LITRU

ALPOCRYL LE 161 Blue – vopsea poliuretanica bicomponenta 2 K.

Datorita proprietatilor sale, este potrivita pentru o gama larga de aplicatii interioare si exterioare – poate fi utilizata pe METAL, PLASTIC, LEMN, MDF, PAL, STICLA si alte  substaturi.

 Proprietati excelente:

 Proprietatile speciale ale vopselei acopera o mare varietate de cerințe. Alpocryl LE are o putere mare de acoperire și produce suprafețe de înalta calitate, cu o aderenta excelenta. Și nu doar pe suprafețele din lemn sau metal, ci si pe cele din plastic sau sticla, cu o rezistență ridicată la UV. Prin urmare, este perfect și pentru suprafețele aflate în aer liber, de exemplu pentru ușile exterioare, ferestrele sau elementele de fațadă.Alpocryl LE are o rezistență chimică foarte ridicată, cu care pot fi îndeplinite cerințele DIN 68861 / 1B.

 Vopseaua Alpocryl este disponibilă în 20 variante de produs LE 5393 .Când vine vorba de tonuri de culoare, nu rămân dorințe neîndeplinite: vopseaua poate fi nuanțată conform RAL, NCS-S.

Procesare ușoară:

 Alpocryl LE se comporta exemplar atunci când vine vorba de procesare. După amestecare, vopseaua poate fi pulverizată manual cu un pistol de cupă sau într-un proces airless (durata de viață în jur de opt ore). Suprafața este uscată (dust-dry) după 10 minute și poate fi revopsită peste aproximativ 2 ore - o uscare optimă, care permite lucrul rapid și procese de producție scurte în practică.

 Multe domenii de aplicare:

Datorită calității ridicate a suprafeței, rezistenței chimice și rezistenței la zgârieturi, vopseaua Alpocryl LE este perfectă pentru mobilier și design interior. La exterior, vopseaua oferă o rezistență ridicată la intemperii atunci când vopsiți ușile exterioare, fațadele și alte componente din lemn, plastic sau metal.

 Alpocryl LE si-a demonstrat eficienta deja de multe ori în practică.Vopseaua este folosită cu succes de producătorii de mobila, ferestre din PVC, uși interioare și exterioare, solarii și dispozitive medicale.


VOPSEA POLIURETANICA LE 161 BLUE - Produs specializat pentru industria finisajelor din gama Feyro!

Adauga Review
Te rugam autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea lasa un review
VOPSEA POLIURETANICA LE161 BLUE
116.65 lei
cu TVA: 116.65 lei
  • Stoc: in stoc
  • COD: 537000161
  • Estimat livrare: 23.07.2024
  • Garantie: 12 luni
  • Brand: Teknos
Noutati din Blogul nostru