Meniu
Cutie de cumparaturi

Protectapeel

PROTECTAPEEL BOOTHSTRIP
stoc epuizat
·      Ce este PROTECTAPEEL : este o folie de protecție temporară, ce formează un strat protector dur, care constituie o bariera impotriva pagubelor cauzate de abraziune, pătare, deversare, zgârieturi si intemperii, protejând suprafetele neporoase pe o perioadă de pană la 12 luni de la aplicare..
906.67 lei
cu TVA:906.67 lei
Ce este PROTECTAPEEL : este o folie de protecție temporară, ce formează un strat protector dur si care constituie o bariera impotriva pagubelor cauzate de abraziune, pătare, deversare, zgârieturi si intemperii, protejând suprafetele neporoase pe o perioadă de pană la 12 lun..
1,114.71 lei
cu TVA:1,114.71 lei
Ce este PROTECTAPEEL : este o folie de protecție temporară, ce formează un strat protector dur  si care constituie o bariera impotriva pagubelor cauzate de abraziune, pătare, deversare, zgârieturi si intemperii, protejând suprafetele neporoase pe o perioadă de pană la 12 luni de la aplica..
1,079.57 lei
cu TVA:1,079.57 lei
Arata 1 - 3 din 3 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.