Meniu
Cutie de cumparaturi

Kleiberit

KLEIBERIT PUR SUPRACON 568Adeziv universal extrem de rapid şi rezistent pe bază de polyuretan. Rezistenţa la temperatură este conf. WATT 91, utilizat pentru lipiri, fixări, reparaţii şi montaje care necesită o rezistenţă iniţială foarte bună, de exemplu: construcţia de ferestre, uşi şi scări, la luc..
50.37 lei
cu TVA:50.37 lei
KLEIBERIT PUR 501Adeziv reactiv la umiditate dintr-o singură componentă pe bază de poliuretan cu stabilitate mare la temperaturi şi umiditate. Clasa de rezistenţă conf. DIN/ EN 204 – D4.Se utilizeaza la încleierea stratificată a lemnului sau a materialelor pe bază de lemn cu plăci de construcţii min..
42.58 lei
cu TVA:42.58 lei
KLEIBERIT Parkett Leim 351Adeziv dintr-o singură componentă rezistent la umiditate, D3 conf.DIN /EN 204, utilizat la încleierea în nut şi feder a elementelor de parchet din materiale lemnoase sau din laminat.Materialele care urmează a fi încleiate trebuiesc să fie desprăfuite, fără pete de ulei sau ..
54.01 lei
cu TVA:54.01 lei
Arata 1 - 3 din 3 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.