Meniu
Cutie de cumparaturi

Kit vopsea metal RAL 1017

Vopsea Metal - Kit vopsea metal RAL 1017
Vopsea Metal - Kit vopsea metal RAL 1017
Vopsea Metal - Kit vopsea metal RAL 1017
Vopsea Metal - Kit vopsea metal RAL 1017
Vopsea Metal - Kit vopsea metal RAL 1017
Vopsea Metal - Kit vopsea metal RAL 1017

Kit vopsea metal RAL 1017

Vopsea poliuretanica bicomponenta 2 K, sub forma de Kit 1.55 ltr ( 1ltr vopsea / 0.25 ltr diluant / 0.1 ltr intaritor / 0.2 ltr curatitor suprafete)

Datorita proprietatilor sale, este potrivita pentru o gama larga de aplicatii interioare si exterioare – poate fi utilizata pe METAL, PLASTIC, LEMN, MDF, PAL, STICLA si alte  substaturi.

 Proprietati excelente:

 Proprietatile speciale ale vopselei acopera o mare varietate de cerințe. Alpocryl LE are o putere mare de acoperire și produce suprafețe de înalta calitate, cu o aderenta excelenta. Și nu doar pe suprafețele din lemn sau metal, ci si pe cele din plastic sau sticla, cu o rezistență ridicată la UV. Prin urmare, este perfect și pentru suprafețele aflate în aer liber, de exemplu pentru ușile exterioare, ferestrele sau elementele de fațadă. Alpocryl LE are o rezistență chimică foarte ridicată, cu care pot fi îndeplinite cerințele DIN 68861 / 1B.

 Vopseaua Alpocryl este disponibilă în peste 2000 variante de culoare, vopseaua putand fi nuanțată conform RAL, NCS-S sau PANTONE.

Procesare ușoară:

 Alpocryl LE se comporta exemplar atunci când vine vorba de procesare. După amestecare, vopseaua poate fi pulverizată manual cu un pistol de cupă sau într-un proces airless (durata de viață în jur de opt ore). Suprafața este uscată (dust-dry) după 10 minute și poate fi revopsită dupa aproximativ 2 ore - o uscare optimă, care permite lucrul rapid și procese de producție scurte în practică.

 Multe domenii de aplicare:

Datorită calității ridicate a suprafeței, rezistenței chimice și rezistenței la zgârieturi, vopseaua Alpocryl LE este perfectă pentru mobilier și design interior. La exterior, vopseaua oferă o rezistență ridicată la intemperii atunci când vopsiți ușile exterioare, fațadele și alte componente din lemn, plastic sau metal.

 Alpocryl LE si-a demonstrat eficienta deja de multe ori în practică. Vopseaua este folosită cu succes de producătorii de mobila, ferestre din PVC, uși interioare și exterioare, solarii și dispozitive medicale.

In functie de domeniul de utilizare aceasta poate fi acompaniata de unul din grundurile de sigilare sau de lacurile de protectie.

Kit vopsea metal RAL 1017 - Produs specializat pentru industria finisajelor din gama Feyro!

Adauga Review
Te rugam autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea lasa un review
Kit vopsea metal RAL 1017
160.70 lei
cu TVA: 160.70 lei
  • Stoc: in stoc
  • COD: Kit vopsea Metal RAL 1017
  • Estimat livrare: 23.07.2024
  • Brand: Feyro
Noutati din Blogul nostru