Meniu
Cutie de cumparaturi

Kit lac protectie MAT

Vopsea tamplarie PVC - Kit lac protectie MAT

Kit lac protectie MAT

Lac poliuretanic bicomponent , sub forma de Kit 1.35 ltr ( 1ltr lac / 0.25 ltr diluant / 0.1 ltr intaritor )

Datorita proprietatilor sale, este potrivit pentru o gama larga de aplicatii interioare si exterioare – poate fi utilizata pe METAL, PLASTIC, LEMN, MDF, PAL si alte  substaturi.

 Proprietati excelente:

 Proprietatile speciale ale lacului acopera o mare varietate de cerințe. Alpocryl Klarlack are o putere mare de acoperire și produce suprafețe de înalta calitate, cu o aderenta excelenta. Și nu doar pe suprafețele din lemn sau metal, ci si pe cele din plastic sau sticla, cu o rezistență ridicată la UV. Prin urmare, este perfect și pentru suprafețele aflate în aer liber, de exemplu pentru ușile exterioare, ferestrele sau elementele de fațadă.Alpocryl LE are o rezistență chimică foarte ridicată, cu care pot fi îndeplinite cerințele DIN 68861 / 1B.

 Lacul Alpocryl este disponibil în 3 variante de luciu : mat 15% , semimat 60 % si lucios 90 %.

Procesare ușoară:

 Alpocryl Klarlack se comporta exemplar atunci când vine vorba de procesare. După amestecare, lacul poate fi pulverizată manual cu un pistol de cupă sau într-un proces airless (durata de viață în jur de opt ore). Suprafața este uscată (dust-dry) după 10 minute și poate fi reaplicat peste aproximativ 2 ore - o uscare optimă, care permite lucrul rapid și procese de producție scurte în practică.

 Multe domenii de aplicare:

Datorită calității ridicate a suprafeței, rezistenței chimice și rezistenței la zgârieturi, lacul Alpocryl klarlack este perfectă pentru mobilier și design interior. La exterior, vopseaua oferă o rezistență ridicată la intemperii atunci când vopsiți ușile exterioare, fațadele și alte componente din lemn, plastic sau metal.

 Alpocryl Klarlack si-a demonstrat eficienta deja de multe ori în practică. Lacul este folosit cu succes de producătorii de mobila, ferestre din PVC, uși interioare și exterioare, solarii și dispozitive medicale.


Kit lac protectie MAT - Produs specializat pentru industria finisajelor din gama Feyro!

Adauga Review
Te rugam autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea lasa un review
Kit lac protectie MAT
160.70 lei
cu TVA: 160.70 lei
  • Stoc: in stoc
  • COD: Kit lac protectie MAT
  • Estimat livrare: 27.05.2024
  • Garantie: 12 luni
  • Brand: Feyro
Noutati din Blogul nostru
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.