Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele tale in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Prin acest document dorim sa te informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele tale cu caracter personal atunci cand interactionezi cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, drept pentru care te rugam sa verifici periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate
In general, colectam datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel incat sa ai controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doresti sa achizitionezi un produs online se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul tau in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a-ti personaliza experienta online si a-ti pune la dispozitie oferte adaptate profilului tau. De asemenea, nu dorim sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii
Vom utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri: prestarea de servicii, imbunatatirea serviciilor si marketing.

Prestarea de servicii poate include, dupa caz, urmatoarele:

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre feyro.ro si tine. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.


Pentru imbunatatirea serviciilor noastre putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul tau de cumparator, reusind astfel sa iti oferim cea mai buna experienta de cumparare online.

Pentru marketing, dorim sa te tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care te intereseaza. In acest sens, iti putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ai achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii. Pentru a-ti pune la dispozitie informatii de interes pentru tine, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tau. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a-ti crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor tale.

Cat timp pastram datele tale cu caracter personal
Vom stoca datele tale cu caracter personal cat timp ai un cont in platforma feyro.ro.

Ce drepturi ai
Regulamentul general privind protectia datelor recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele tale cu caracter personal. Poti solicita accesul la datele tale, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau te poti opune la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, poti exercita dreptul de a te plange autoritatii de supraveghere competente sau de a te adresa justitiei. Dupa caz, poti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor tale si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: office@feyro.ro